• Overtuigende winst door Veenwouden1 op MNenW1

 • FEANWALDEN. Afgelopen zaterdag heeft de korfbal ploeg uit Veenwouden een overtuigende winst behaald op de uit ploeg MNenW1 Heijum. Beide ploegen verzamelden in de sporthal, de Hoansterid te Feanwalden onder de leiding van scheidsrechter G. van der Leeuw.

  De thuis ploeg begon de wedstrijd met het eerste doelpunt. (1-0). Vervolgens wist MNenW het bij te houden en ging het gelijk op. (2-2) Daarna door hard werken van Veenwouden kwamen ze op een voorsprong van twee punten verschil (4-2). Deze voorsprong hebben ze nog uit weten te breiden voor het rust signaal tot drie punten verschil (5-2).

  Met dezelfde gedrevenheid als de eerste helft kwam Veenwouden het veld weer op (6-2). Daarna wist MNenW weer doelpunten te scoren, maar het mocht niet baten. Elk doelpunt van MNenW kwam met een tegendoelpunt van Veenwouden waarmee de thuisploeg haar voorsprong wist te behouden. Heel even kwam MNenW dichtbij met twee doelpunten verschil (8-6), maar Veenwouden had de overhand en kwam al snel weer op een ruime voorsprong (10-6). Daarop heeft de thuis ploeg een mooi spel laten zien voor het ruime publiek aanwezig. Met als eindstand van de wedstrijd 14-8.

  Tevreden mag Veenwouden rusten tijdens een korte wedstrijd pauze. Op 11 maart mag Veenwouden weer los tegen kvLeeuwarden 1, in de Cammingahal Leeuwarden.

  Doelpunten:
  Daniel (5), Anne Dirk (3), Anna (1), Annemarije (1), Meindert (1), Simon (1).