• Coronaprotocol

 • Via onderstaande knop is een protocol beschikbaar waarin een aantal belangrijke punten m.b.t. het coronavirus en het korfballen worden toegelicht. 

  Protocol korfbal en corona

 • Update maatregelen 14-10-2020

  Beste leden en ouders,

   

  Op dinsdagavond heeft het kabinet weer aanvullende maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zullen op dinsdag 14 oktober 2020, om 22:00 ingaan. 

  - Er mag geen gebruik meer worden gemaakt van de kleedkamers en douches.

  - Tot 18 jaar mag er getraind worden, maar de competitie zal worden stilgelegd.

  - De trainingen en competitie van de senioren zullen worden stilgelegd. 

  De aanvullende maatregelen gelden minimaal vier weken, het kabinet maakt over twee weken de balans op.

  Advies en wens voor iedereen is om er alles aan te doen om gezond te blijven de komende weken. Pas goed op jezelf en elkaar!

   

  Met vriendelijke groeten,

  Bestuur​ KV Veenwouden

 • Update maatregelen 29-09-2020

  Beste leden en ouders,

  Op maandagavond heeft het kabinet weer aanvullende maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zullen vandaag, dinsdag 29 september 2020, om 18:00 ingaan en over enkele weken worden ze geëvalueerd. Voor ons als vereniging zijn de belangrijkste aanvullende regels: het niet toelaten van publiek bij wedstrijden (en trainingen) en het niet openen van de sportkantine. Dit laatste betekent ook dat er geen thee of ranja in de pauzes is. 

  Mocht jij als lid (voor ouders: uw dochter of zoon) of een nabije naaste klachten hebben, in afwachting zijn van en test of besmet zijn, geef dit dan zo snel mogelijk aan bij de trainer. Trainers kunnen deze informatie vervolgens doorgeven aan het bestuur (zie contactgegevens onderaan). Hiermee hopen wij goed zicht te kunnen houden op de situatie in onze verenging en tijdig te handelen mocht dit nodig zijn.

  Voor vragen kunnen jullie contact opnemen.

  Met vriendelijke groeten,

  Melina de Vries

  Secretaris KV Veenwouden

   

  Mail: info@korfbalveenwouden.nl of melinadevries@live.nl

  Bellen of appen: 06-31273989