• ⚽️ Trainer/coach gezocht! ⚽️

• KV Veenwouden is op zoek naar een trainer/coach voor het nieuwe seizoen 2022/2023!

We zijn op zoek naar een trainer/coach voor de selectie. Het trainerschap is eventueel te combineren met de huidige trainer welke maandagavond de training invult. De trainingsavonden zijn op maandag enwoensdagavond.

Het is een enthousiaste groep en we zijn op zoek naar een trainer/coach die ons weer een stapje verder kan brengen. Afgelopen jaar heeft de selectie al laten zien dat er mooie stappen zijn gezet.

KV Veenwouden is een kleine vereniging waar naast de prestaties, ruimte is voor een goede onderlinge sfeer. Er worden leuke activiteiten georganiseerd om de onderlinge samenhang te versterken.

Wij zoeken een trainer die:
    - Spelers kan motiveren
    - Spelers technisch en tactisch naar een hoger niveau kan brengen
    - Enthousiast betrokken is bij zowel de selectie als de vereniging

Wij bieden:
    - Een gezellige vereniging waarbij in regelmaat activiteiten worden georganiseerd.
    - Een eerste team die een mix heeft van jonge getalenteerde en ervaren spelers
    - Een passende vergoeding

Wil jij deze uitdaging aangaan, eventueel in combinatie met de huidige trainer, dan horen we dat graag! 😄

Je kan reageren door een bericht te sturen naar info@korfbalveenwouden.nl of contact op te nemen met Anne Dirk Hietkamp: (06) 57 76 79 69.