• Pallas’08 een maat te groot voor KV Veenwouden

  • LEEUWARDEN – Op zaterdag 28 januari mocht de ploeg van KV Veenwouden het opnemen tegen Pallas ’08. Ondanks de stand van Pallas ’08 in de competitie (2e) ging Veenwouden vol goede moed het veld in.

    In de eerste minuten schoot Pallas ’08 erg goed uit de startblokken, met als gevolg dat KV Veenwouden gelijk tegen een grote achterstand van 6-0 aan keek. De spelers van KV Veenwouden wisten dat er iets veranderd moest worden en gaven meer verdedigende druk op de schoten van Pallas ’08. Daarnaast kon KV Veenwouden iets meer kansen creëren en benutten als in de minuten daarvoor. Met een score van 16-6 zochten de spelers de rust op.

    Met nieuwe energie en dezelfde opdracht om de verdedigende druk hoog te houden startte KV Veenwouden aan de tweede helft. Ondanks de verdedigende druk van KV Veenwouden op de schoten van Pallas ’08 wisten ze de korf toch te vinden. Waar Veenwouden het soms aan de afronding ontbrak, had Pallas ’08 hier minder moeite mee. De wedstrijd is geëindigd in een stand van 26-12.

    Volgende week speelt KV Veenwouden een thuiswedstrijd tegen DTL. De wedstrijd zal startten om 14:00, gevolgd door het tweede team van KV Veenwouden dat om 15:20 ook een thuiswedstrijd speelt.