• Grote Clubactie 2023

 • KV Veenwouden verkoopt loten met de Grote Clubactie

  Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor nieuwe trainingspakken en tassen o.a. en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is gestart zaterdag 23 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

   

  Verkoopboekje met QR-code

  Onze (jeugd)leden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje (https://www.clubactie.nl/instructie/). Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

   

  We doen het samen

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

   

  Steun ons nu

  Door middel van deze online verkooppagina kunt u volledig digitaal ook onze vereniging steunen door loten te kopen! Daarbij kan u het lot aan een lid toewijzen!

  Online verkooppagina