• Flamingo's B2 - KV Veenwouden B1

• Op Zaterdag 18 mei had Veenwouden een uitwedstrijd in Buitenpost. Dit was de tweede wedstrijd op het veld. Omdat de zon erg scheen was het erg benauwd op het veld. Daar had iedereen veel last van dus hadden we minder energie! De Flamingo’s begonnen erg sterk met 4 punten voorsprong, snel daarna scoorde Marije de 4-1 en toen gelijk de 4-2 ook! Veenwouden had erge mooie kansen maar ze zaten helaas niet allemaal! De flamingo’s waren erg goed in afstand schoten dus scoorde ze ook snel de 5-2 daarna ging het snel voor de flamingo’s. Ze scoorde er nog 4 punten bij maar Veenwouden gaf niet op! Na de rust scoorde Rick de 3-9 later scoorde Marieke de 10-4. De Flamingo’s waren toch sterker in het schot en scoorde er nog 4 bij. Later scoorde Marije de 15-5. Aan het einde van de wedstrijd scoorde Sjoukje nummer 6 en eindigde het met de stand van 16-6 voor de flamingo’s. Het was een erg vermoeide wedstrijd maar toch heeft Veenwouden veel mooie kansen gehad!